top_banner

damhertlogo


Tagatose is een product van Damhert BelgiŽ. Damhert staat in voor de ontwikkeling, productie ťn distributie van functionele, gezonde voeding. Het gaat hier om voeding met een 'functie', preventief en ondersteunend te gebruiken door de consument. Meer weten over Damhert? Klik hier voor de site van Damhert

Tagatose producten bestellen?


Dit kan bij www.dieetwebshop.nl

Als grootste online verkooppunt gespecialiseerd in koolhydraatarme en eiwitrijke voedingsmiddelen verkopen wij sinds 2007 alle beschikbare producten met Tagatose. Wij bieden zowel de Tagatesse variaties aan, alsmede heerlijke voedingsmiddelen met Tagatose.

Profiteer ook van de voordelen van Tagatose zoetstof en bestel deze suikervervanger nu online via onze webshop.

www.tagatose-info.nl is een initiatief van Dieet Support Nederland. Sinds 2003 is onze organisatie gespecialiseerd in informatie over koolhydraatarme en eiwitrijke diŽten, koolhydraatarme leefwijzen en informatie en de verkoop van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. In onze webshop verkopen wij onder andere een groot assortiment suikervervangers.

Meer informatie over koolhydraatarm afvallen kunt u vinden op:

www.atkinsdieet.nl
www.hetsouthbeachdieet.nl
www.proteine-dieet.nl
www.shiratakinoodles.nl
www.dreamfieldspasta.nl
www.ggbrancrispbread.nl

Contactinformatie:
Dieet Support Nederland
Logistiekweg 20-07
7007 CJ DoetinchemDisclaimer: De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Dieet Support NL BV op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dieet Support Nederland kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Dieet Support NL BV is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De site is zorgvuldig opgesteld volgens de richtlijnen van Low Carb dieten. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van Dieet Support Nederland kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.